Aanbod

M A S S A G E

Diepgaande relaxatiemassage 
De relaxatiemassage bij iN-MOOj is een combinatie van meerdere manuele massagetechnieken, waarbij zachtheid en stevigheid hand in hand gaan. Bij de stevigere handelingen worden de spieren losgemaakt, de bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen worden zo sneller afgevoerd. Hierdoor kan je lichaam sneller meer nieuwe energie opnemen, wat het immuunsysteem sterker maakt. De zachtere toetsen in de massage zorgen voor extra rust en ontspanning en stimuleren het zuiveringsproces. Een combinatie van zachte en stevige aanrakingen zorgt ervoor dat stress en spanningen wegebben en dat je als herboren weer buiten gaat.
Een volledige lichaamsmassage duurt 90 minuten. Een massage van een beperkt aantal zelf te kiezen zones (bijv. nek-schouders-rug) kan vanaf 30 minuten.

Fijngevoelige, intuïtieve massage
Deze lichaamsmassage is erop gericht om ontspanning te creëren via vooral zachte massagevormen, aangevuld met stevigere technieken indien je dit wenst. Centraal staat de aandacht voor elk individu waardoor je helemaal tot je innerlijke kern komt. De ontspanning en energie die daarbij vrijkomen, zorgen ervoor dat negatieve gedachten en oude patronen ruimte maken voor nieuwe levenskracht. Werkt helend op de weg naar een betere aanvaarding van het eigen lichaam, met op langere termijn meer zelfvertrouwen als gevolg.
Om tot een innerlijk diepgaande ontspanning te komen, is het aan te raden om voldoende tijd te voorzien. Daarom wordt deze vorm aangeboden vanaf 90 minuten.

Zorgmassage – Massage bij kanker
De weg die mensen met kanker afleggen is zwaar en ingrijpend. Om enige zachtheid in dit proces te willen brengen, voelde ik de drang om me te specialiseren in een massagevorm die specifiek gericht is op het ondersteunen van kankerpatiënten. Na deze opleiding kwam de volgende stap als vanzelf: specialisatie in zorgmassage voor chronische ziektes en stressgerelateerde aandoeningen.
Het gaat over een zachte massage, in alle veiligheid en discretie, waarbij nauwgezet rekening gehouden wordt met de fysieke en emotionele toestand van de betrokkene. De massage is steeds volledig op maat van de cliënt, en heeft als hoofddoelen 1) ontspanning en 2) beter contact met het eigen lichaam. Hieruit vloeien vaak aangename neven-ervaringen voort zoals een betere nachtrust, minder angsten en meer zelfliefde.
De totale behandeltijd bedraagt normaal 60 minuten, maar een kortere tijdsduur is mogelijk afhankelijk van de fysische toestand van de betrokkene. De eerste keer wordt extra tijd voorzien voor een gesprek waarin de medische voorgeschiedenis besproken wordt (anamnese, zonder meerkost). Een zorgmassage geeft een positieve ondersteuning in het herstelproces maar mag niet gezien worden als vervanging van een behandeling bij arts of kinesist.

Voetreflexologie
Bij voetreflexologie wordt op diverse zones van de voeten ingewerkt via een manuele drukpuntmassage. Via energiebanen staan de zones in verbinding met organen en andere delen van het lichaam. Met voetreflexologie kunnen blokkades die zich in het lichaam bevinden weggewerkt worden waardoor de energie weer beter kan stromen en wat het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt. Voetreflexologie werkt ondersteunend bij zowel lichamelijke als emotionele gezondheid.
Een voetreflex-sessie duurt ongeveer 60 minuten. De eerste keer wordt extra tijd voorzien voor een gesprek waarin de medische voorgeschiedenis besproken wordt (anamnese, zonder meerkost). Het vervangt geen medische behandeling of medicatie.

V O E D I N G S A D V I E S  –  C O A C H I N G T R A J E C T

Hoezo, voeding kan mijn leven veranderen?
Tal van lichamelijke en mentale ongemakken houden rechtstreeks verband met je voeding. Tank je de verkeerde brandstof, dan werkt je lichaam niet meer optimaal. Soms voel je de ongemakken al op jonge leeftijd. Heb je geluk, dan kan je jaren functioneren met ongezonde voeding en een ongezonde leefwijze. Naarmate de jaren vorderen, wordt het moeilijker voor je lichaam om met ongezonde voeding om te gaan. Dit kan zich uiten in futloosheid, vermoeidheid, fysieke ongemakken, pijn, ziektes, overgewicht… Niet alle ongemakken zijn toe te schrijven aan slechte voeding, maar gezond eten draagt enorm veel bij aan een beter welzijn van lichaam en geest. En daarbij wil ik je graag helpen.

Voor wie?

Volwassenen en adolescenten die te maken hebben met:
– weinig zelfvertrouwen, onzekerheid, faalangst
– mentale onrust
– vermoeidheid
– futloosheid
– stress
– lichamelijke ongemakken
– chronische pijn
– emo-eten
– overgewicht

Kinderen die te maken hebben met:
– weinig zelfvertrouwen, onzekerheid, faalangst
– hooggevoeligheid
– aandachts- en concentratietekort
– hyperactiviteit
– vermoeidheid
– overgewicht

Wat kan je verwachten?

1. Kennismakingsgesprek
Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we jouw vraag en jouw wensen. Er is ruimte voor jouw persoonlijk verhaal. We bespreken je huidige eet- en leefgewoonten en we kijken naar wat jij haalbaar vindt. Wil je op korte termijn grote resultaten boeken, of werk je liever langzaam aan je (mentale) gezondheid of je gewicht?  Indien gewenst, krijg je tijdens dit gesprek al een eerste opdrachtje mee naar huis.

2. Verdiepingsgesprek
We gaan dieper in op  je eet- en leefgewoontes en we kijken wat er achter die gewoontes schuilt. Het waarom kan soms heel simpel zijn, en soms is het een gevolg van bepaalde obstakels in je leven. Je krijgt de nodige toelichting om je inzicht in voeding en gezondheid te vergroten, want hoe beter je de werking van je lichaam en geest begrijpt, hoe makkelijker je tot resultaten komt. Je krijgt de voor jou gepaste aanpak mee, we maken samen een realistische planning op en we bekijken de verdere coaching mogelijkheden.

3. Coaching traject
Elke coaching is op maat en verloopt persoonlijk. Om oude gewoontes te doorbreken, is tijdens het hele proces een continue opvolging erg belangrijk.  Je wordt telkens weer gemotiveerd en bijgestuurd, er is de mogelijkheid om je valkuilen te bespreken en je krijgt extra tips om de volgende periode weer vol vertrouwen te starten.

Binnen het coaching traject zijn er twee opties. Na elke periode van 4 weken bestaat de mogelijkheid om te wisselen van optie:
1) opvolggesprek (30’ à 45’) – 1x/week gedurende 4 weken
2) opvolggesprek (30’ à 45’) – 1x/14 dagen gedurende 4 weken
+ een korte opvolging via mail/whatsapp in de tussenliggende weken (2x)

Na verloop van tijd kan er in onderling overleg ook een lichter traject worden uitgewerkt.

4. Vervolggesprek
Als je je traject hebt afgerond, kan het fijn zijn om af en toe een vervolggesprek te hebben als motivatie om je goede gewoontes makkelijk te blijven onderhouden. Ook als je na het kennismakings- en verdiepingsgesprek wel af en toe een gesprek wenst, maar ervoor kiest om niet in een coaching traject te stappen, dan kan je opteren voor een ‘los’ vervolggesprek.

5. Tarieven
– Kennismakingsgesprek       € 55
– Verdiepingsgesprek               € 55
– Coaching traject 1)                  € 140/4 weken
– Coaching traject 2)                 € 110/4 weken
– Vervolggesprek – kort             € 40 (+/- 35 min.)
– Vervolggesprek – lang            € 60 (+/- 75 min.)

Indien gewenst, kunnen de gesprekken online plaatsvinden (via een live Zoom meeting).

%d bloggers liken dit: