Aanbod

Diepgaande relaxatiemassage 
De relaxatiemassage bij iN-MOOj is een combinatie van meerdere manuele massagetechnieken, waarbij zachtheid en stevigheid hand in hand gaan. Bij de stevigere handelingen worden de spieren losgemaakt, de bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen worden zo sneller afgevoerd. Hierdoor kan je lichaam sneller meer nieuwe energie opnemen, wat het immuunsysteem sterker maakt. De zachtere toetsen in de massage zorgen voor extra rust en ontspanning en stimuleren het zuiveringsproces. Een combinatie van zachte en stevige aanrakingen zorgt ervoor dat stress en spanningen wegebben en dat je als herboren weer buiten gaat.
Een volledige lichaamsmassage duurt 90 minuten. Een massage van een beperkt aantal zelf te kiezen zones (bijv. nek-schouders-rug) kan vanaf 30 minuten.

Fijngevoelige, intuïtieve massage
Deze lichaamsmassage is erop gericht om ontspanning te creëren via vooral zachte massagevormen, aangevuld met stevigere technieken indien je dit wenst. Centraal staat de aandacht voor elk individu waardoor je helemaal tot je innerlijke kern komt. De ontspanning en energie die daarbij vrijkomen, zorgen ervoor dat negatieve gedachten en oude patronen ruimte maken voor nieuwe levenskracht. Werkt helend op de weg naar een betere aanvaarding van het eigen lichaam, met op langere termijn meer zelfvertrouwen als gevolg.
Om tot een innerlijk diepgaande ontspanning te komen, is het aan te raden om voldoende tijd te voorzien. Daarom wordt deze vorm bij voorkeur aangeboden in 90 of 120 minuten.

Zorgmassage – Massage bij kanker
De weg die mensen met kanker afleggen is zwaar en ingrijpend. Om enige zachtheid in dit proces te willen brengen, voelde ik de drang om me te specialiseren in een massagevorm die specifiek gericht is op het ondersteunen van kankerpatiënten. Na deze opleiding kwam de volgende stap als vanzelf: specialisatie in zorgmassage voor chronische ziektes en stressgerelateerde aandoeningen.
Het gaat over een zachte massage, in alle veiligheid en discretie, waarbij nauwgezet rekening gehouden wordt met de fysieke en emotionele toestand van de betrokkene. De massage is steeds volledig op maat van de cliënt, en heeft als hoofddoelen 1) ontspanning en 2) beter contact met het eigen lichaam. Hieruit vloeien vaak aangename neven-ervaringen voort zoals een betere nachtrust, minder angsten en meer zelfliefde.
De totale behandeltijd bedraagt normaal 60 minuten, maar een kortere tijdsduur is mogelijk afhankelijk van de fysische toestand van de betrokkene. De eerste keer wordt extra tijd voorzien voor een gesprek waarin de medische voorgeschiedenis besproken wordt (anamnese, zonder meerkost). Een zorgmassage geeft een positieve ondersteuning in het herstelproces maar mag niet gezien worden als vervanging van een behandeling bij arts of kinesist.

Voetreflexologie
Bij voetreflexologie wordt op diverse zones van de voeten ingewerkt via een manuele drukpuntmassage. Via energiebanen staan de zones in verbinding met organen en andere delen van het lichaam. Met voetreflexologie kunnen blokkades die zich in het lichaam bevinden weggewerkt worden waardoor de energie weer beter kan stromen en wat het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt. Voetreflexologie werkt ondersteunend bij zowel lichamelijke als emotionele gezondheid.
Een voetreflex-sessie duurt ongeveer 60 minuten. De eerste keer wordt extra tijd voorzien voor een gesprek waarin de medische voorgeschiedenis besproken wordt (anamnese, zonder meerkost). Het vervangt geen medische behandeling of medicatie.

Voedingsadvies naar meer energie en levenslust
Heb je een duwtje in de rug nodig om vitaler te leven? Of wens je af te vallen op een gezonde, verantwoorde en ook realistische manier? Dan sta je er niet alleen voor!

Als voedings- en gezondheidsconsulent begeleid ik je graag naar datgene wat specifiek voor jou werkt. Ik baseer me hiervoor op meerdere theorieën en opvattingen uit de voedingsleer en luister bovenal graag naar jouw verhaal. Vanuit jouw gewoontes en wensen bespreken we welke aanpak jouw leven lichter, energieker en gezonder kan maken. Door je bewust te worden van zowel de positieve als de negatieve invloeden van voeding, ga je makkelijker oude patronen kunnen ombuigen naar een positieve benadering.

Een volledige sessie duurt 60 à 75 minuten; een opvolgsessie  30 à 45 minuten.

%d bloggers liken dit: